ARTIKKEL

Uart - Lyssmeden

Dette skjer: 14/12/2017

Det å lytte, undre seg og reflektere er viktig for oss mennesker, men kanskje ikke alltid noe vi tar oss tid til. Derfor inviterer vi til en lavmælt dialog mellom deg som lytter og oss som musiker og forteller. Vi har funnet fram historier og musikk som vi undrer oss over, og som vi gjerne vi dele med deg. Forhåpentligvis til felles ettertanke og glede. Derfor inviterer vi til en lavmælt dialog mellom deg som lytter og oss som musiker og forteller.

“Livet får meining, når du nyttar det til noko, som det er meining i” (Arne Garborg)

IVAR NYGAARD
Fortellinger er det skrøpelige stoffet vi er laget av. Vi forteller for å bli kjent, for å glede hverandre og for å lære når vi samles rundt leirbålet eller middagsbordet. Fortelling skaper gjenkjennelse. Fortellingen er kunst, kunnskapsformidling og underholdning. Ivar Nygaard har fortalt historier i snart 15 år. I tillegg har han vært Barnemuseumsdirektør og leder for Stavanger Kunstforening. I dag er han deltids IT-konsulent og deltids kunstner. Store, spennende sprang! Noe som også speiles i hans fortellinger. Kjærlighet, visdom og humor er gode knagger å henge dem på.

ROBIN METHLIE
Gitaristen Robin Methlie fullførte i 2015 sin mastergrad i utøvende jazzgitar ved Universitetet i Stavanger og jobber i dag som aktiv sessionmusiker og soloartist i Stavanger. Robin har en fot i den amerikanske jazztradisjonen og en i den klassiske musikken. Han har fokus på at musikken skal være gehørbasert, og i Youtube-kanalen hans «Jazz Guitar Practise» spiller han transkripsjoner av både jazz og klassisk musikk. I Solorepertoaret trekker Robin linjer mellom sjangre og viser fram gitarens harmoniske spekter.

siste nyheter

 • aktiviteter Julen

  Dette skjer: 01/12/2018
  Les mer
 • Åpningstider Julen 2018

  Dette skjer: 01/12/2018
  Les mer
 • Juleverksted for barn

  Dette skjer: 15/12/2018
  Les mer

sentrumspartnere

LOGG INN

BRUKERNAVN

PASSORD